Casa Mut

Perceeloppervlakte: 500m2
Bouwoppervlakte: 300m2
Prijs: Op aanvraag

 

Op één van Ibiza’s meest gewilde locaties ontwikkelt Ibiza Estates Development deze schitterende villa, en de bouw is in volle gang. Vanuit de haven van Marina Botafoch ziet u Cas Mut liggen op de heuvel boven Ibiza-Stad. Deze urbanisatie is één van de meest gewilde en exclusieve locaties van het eiland en heeft een spectaculair, panoramisch uitzicht over Dalt Villa, Playa d’en Bossa en Salinas. Bij goed weer is zelfs Formentera vanuit Villa Cas Mut te zien!

De residentie is verspreid over twee etages en heeft een oase van licht door de hoge glaspuien aan de voorzijde. Door de optimale inrichting vloeien binnen en buiten naadloos in elkaar over. De woonkamer vormt ook één geheel met de open keuken, heeft een royaal kookeiland en is voorzien van alle luxe.

Op de eerste verdieping bevinden zich alle drie de slaapkamers met badkamers en-suite. Vanaf de centrale hal op de eerste verdieping loopt u via de trap naar het dakterras met een adembenemend uitzicht. Hier vindt u ook de jacuzzi, een buitenbar en de buitenhaard aan.

De oplevering zal in het eerste kwartaal van 2023 plaatsvinden, waardoor men al vóór de zomer de residentie in gebruik kan nemen.

5 slaapkamers
5 badkamers