Partner

FrankDriessens

Biografie

Hij heeft de neiging om zich een beetje weg te cijferen, maar zonder Frank Driessens zouden zowel Ibiza Estate Development als moederbedrijf Ibiza Estates waarschijnlijk niet zo succesvol zijn geweest. Het is de man op de achtergrond, die ongemerkt een enorme bijdrage levert om processen soepel te laten verlopen.

Met Frank aan boord kloppen de juridische documenten, zijn de financiële stukken in orde en werken bedrijfsprocessen bijzonder efficiënt. Hij houdt er niet van om zichzelf ervoor op de borst te kloppen, maar wie echt onderzoekt wat hij allemaal doet ontdekt een bijzonder talent om ontzettend veel te managen.

Een supersnelle stoomcursus

Driessens deed ervaring op in zowel de muziek- en media-industrie als in de bouwwereld en het hogere bedrijfsleven. Sterker nog, hij werd al op zeer jonge leeftijd gevraagd als algemeen directeur van NEWS NV. Hij leerde er het betere relatiemanagement, terwijl hij het bedrijf boekhoudkundig en juridisch stevig op rails zette.

Het bleek de opstap naar een carrière vol waardevolle ervaring Hij werkte bij KOLEN aan bijvoorbeeld de Hoge Raad der Nederlanden, Den Haag en zat regelmatig aan tafel met zowel BAM als BALLAST NEDAM. Bij de organisaties ATOP en CNSTRCT leerde hij zowel de afbouw als snelbouw van binnenuit kennen. Met klanten als Albert Heijn en LIDL werkte hij samen met serieuze partijen.

Nederlands goed geregeld

Binnen Ibiza Estates Development is Driessens de drijvende kracht die zorgt dat het ‘Nederlands goed geregeld’ is. Hij kent de juridische en financiële voorwaarden om processen zowel binnen het bedrijf als voor klanten soepel te laten verlopen.

Vanuit een rol in de achtergrond zorgt hij ervoor dat het vooraf goed geregeld is, zodat het achteraf niet misgaat. Dat blijkt uit bijvoorbeeld het sterke netwerk met bouwers op Ibiza, de afspraken met architecten, aannemers en andere betrokkenen en natuurlijk uit de wijze waarop zowel de communicatie, facturatie als planning naar klanten op rolletjes lopen.