Team

Ibiza EstatesDevelopment

Partner

Francois Verhoeven

François Verhoeven kent iedereen op Ibiza, en iedereen kent hem. Als gezicht van Ibiza Estates heeft hij de warme contacten met eigenaren van kavels en iedereen die ertoe doet in het vastgoed.

Hij bouwde Ibiza Estates uit tot de gerenommeerde makelaar die het vandaag de dag op het eiland is. Bovendien breidde hij uit met Sales en Rentals, waarmee hij bovendien de stap zette naar Formentera.

Lees meer

Motto

“Do it with passion or not at all”

Partner

Edwin Jansen

Edwin Jansen is de ontwikkelaar en creatief directeur. Hij houdt processen soepel draaiende, overlegt met architecten en weet operationeel wat er nodig is voor succesvolle vastgoedontwikkeling.

In Nederland ontwikkelt hij met NU Projectontwikkeling complexen met 200 tot 500 woningen. Eerder bouwde hij samen met zijn compagnon in 20 jaar entertainmentbedrijf AT Productions op met meer dan 50 man personeel, waarmee hij het management van onder andere Anouk, Kane en Di-rect verzorgde.

Lees meer

Motto

“Kan niet, bestaat niet”

Partner

Frank Driessens

Frank Driessens is COO bij Ibiza Estates op Ibiza en Pink Orange in Eindhoven. Hij heeft de ervaring, kent de cijfers en zorgt ervoor dat alle punten en komma’s in de contracten op de juiste plaats staan.

Hij was General Manager bij BIGBANG International dat Francois naar Ibiza bracht. Eerder werd hij gevraagd als algemeen directeur bij NEWS NV en werkte hij als bedrijfskundig directeur bij CNSTRCT en ATOP in de afbouw en snelbouw.

Lees meer

Motto

“Doen wat je zegt en zeggen wat je doet”

Project Manager

Rowan Moore

Rowan Moore is een projectmanager pur sang. Door haar lange staat van dienst weet zij precies wat nodig is om projectteams tot uitmuntend resultaat te begeleiden.

Ze begon haar carrière in de muziekbusiness bij mediamagnaat John de Mol, waar ze onschatbare ervaring opdeed bij het leiden van complexe projecten. Ze stapte al snel over naar media en televisie, waar ze meer dan 20 jaar ervaring heeft als Uitvoerend Producent van prime time programma’s, met een specialisatie in verbouwingsprogramma’s.

Lees meer

Motto

“Impossible is Nothing”