Wat doen wij

Ibiza EstatesDevelopment

Nederlandse standaarden

Vastgoedontwikkeling vraagt wat ons betreft om kwaliteit, heldere communicatie en een eerlijke prijs. Aan die kernwaarden zijn we in Nederland volledig gewend, maar op Ibiza is dat niet vanzelfsprekend.

Ibiza Estates Development ontwikkelt op Ibiza volgens Nederlandse standaarden. Wij begrijpen dat u een ontwikkelaar zoekt die meedenkt, ontzorgd en voor elkaar krijgt wat u op Ibiza zelf of met andere partijen op die manier misschien niet voor elkaar krijgt.

  • Met passie en enthousiasme
  • Creatief en kwalitatief
  • No-nonsense: open en duidelijk
  • Gewoon in het Nederlands
  • Kantoren in Nederland en op Ibiza

Vastgoedontwikkeling met aandacht

Als onderdeel van het op Ibiza gerenommeerde Ibiza Estates beschikken we over een breed netwerk met betaalbare en bijzondere kavels op het eiland. Onze werkwijze is vervolgens als volgt:

Onderdeel vanhet team

Bij IED doen we het belangrijke voorwerk, zoals het vinden van de kavels en de vergunningsaanvraag om te kunnen bouwen. Samen met u gaan we aan de slag met het algemene ontwerp dat er ligt, om het helemaal naar uw wens te maken. Tijdens de vergunningsperiode van 1,5 jaar heeft u alle mogelijkheden om het te bouwen huis naar smaak in te delen en aan uw voorkeuren aan te passen.

Aannemer, planningen financiƫn

Wij leggen de contacten met lokale aannemers en onderaannemers, stellen de planning op en maken financiƫle afspraken. Dankzij ons diepgewortelde en fijnmazige netwerk op Ibiza kunt u vertrouwen op Nederlandse kwaliteit, duidelijkheid en voortgang.

Bouwen metzekerheid

Met onze werkwijze bouwt u met zekerheid. We bieden volledige begeleiding, tot aan oplevering van de woning. Dat kan turn-key of met bijvoorbeeld een koop/aannemings-constructie. Daarmee voorkomen we naast een aantal andere voordelen bijvoorbeeld dat u bouwrente betaalt.

Nederlandse specialistenop Ibiza

Ibiza Estates Development bestaat uit een team van Nederlandse specialisten op Ibiza. We combineren jarenlange ervaring in projectontwikkeling en lokale kennis van de vastgoedmarkt op Ibiza met ijzersterk ondernemerschap en een waterdichte juridische structuur. Het resultaat is een team dat weet wat er moet gebeuren om uw droom op het eiland te realiseren.

Wilt u meer weten over wie wij zijn of contact opnemen? Bel ons op telefoonnummer +34 871 183 071, stuur ons een e-mail naar info@ibiza-estatesdevelopment.com of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.