Partner

EdwinJansen

Biografie

Vanuit de Rock ’n Roll rolde hij de vastgoedwereld in. Tenminste, dat is hoe journalisten zijn succes graag beschrijven. Ondertussen maakte hij heel concrete plannen om het hoe dan ook voor elkaar te krijgen.

Zijn geheim? Doorzetten. En creatief nadenken. Kan niet bestaat wat hem betreft niet, dus als er iets in zijn hoofd zit zál het gebeuren. Als dat linksom niet lukt gaat hij rechtsaf, net zolang tot hij het toch voor elkaar heeft.

Achtergrond in de media

Hoewel hij al voor die tijd een aannemersbedrijf opbouwde kennen de meeste mensen Edwin Jansen van zijn mediaperiode. Samen met een compagnon bouwde hij AT Productions/ AT Bookings op.

Samen met zijn compagnon Raymond Rijnaars bouwde hij het entertainmentbedrijf AT Productions op. Het bedrijf verzorgde het management voor onder andere Anouk, Kane, Within Temptation, Barry Hay en DI-RECT. Later kwamen daar nog meerdere divisies bij waaronder, AT Theater, AT Records en AT bookings.

Projectontwikkeling in Nederland

Inmiddels ontwikkelt Jansen met NU Projectontwikkeling de nieuwe stad en het dorp van morgen. Hij ontwikkelt in de metropoolregio Den Haag – Rotterdam plannen voor honderden woningen. De combinatie van ontwikkeling voor eigen rekening en risico met de samenwerking met andere partijen blijkt een bijzonder succesvolle. In korte tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een belangrijke speler voor waardevast, betaalbaar, duurzaam en gezond vastgoed.