Partner

FrancoisVerhoeven

Biografie

Toen hij in 1997 aankwam op Ibiza wist hij het zeker: hier zou hij zijn toekomst opbouwen. Dat kreeg hij voor elkaar, en hoe. Inmiddels is zijn Ibiza Estates uitgegroeid tot een gerenommeerde makelaar op het eiland en spreekt hij iedereen die er daar in het vastgoed toe doet.

Focus op begeleiding en nazorg

Al snel na zijn eerste bezoek aan Ibiza vatte hij het plan op om er een vakantiehuis te kopen. Dat bleek niet zo eenvoudig. Het aanbod makelaars kon niet bieden waar hij naar zocht. Hij besloot niet bij de pakken neer te zitten, maar het zelf simpelweg beter te gaan doen.

Met Ibiza Estates richt hij zich sindsdien op twee belangrijke aspecten: exclusieve aankoopbegeleiding en uitstekende nazorg. Met die kenmerken speelt hij precies in op de behoefte van Nederlandse en andere internationale kopers. Het hielp hem zijn makelaarskantoor uit te laten groeien tot one-stop-shop voor grote aantallen geïnteresseerden die op Ibiza en andere eilanden willen kopen of huren.

Ondernemen is afspraken nakomen

Wie het Francois vraagt zal natuurlijk van hem horen dat ondernemen bestaat uit kansen zien, die aanpakken en ontwikkelen. Het is de herkenbare basis die menig succesvol ondernemer deelt. Dat is echter niet het enige. “Het is minstens zo belangrijk om afspraken na te komen, niet op te geven en eerlijk te blijven,” vertelde hij eens in een interview voor Masters Expo. Daarin lijkt de sleutel te liggen naar zijn succes, waarmee hij bekend is geworden bij iedereen die op Ibiza belangrijk is in het vastgoed.

Meer weten over Francois Verhoeven, lees hier het interview van LXRY.